Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЕЛВИРА

11.300,00 ден 9.299,00 ден

  • боја: орев, венге или бука
  • материјал: 100% бука и плотна фурнирана
  • димензија: /75/80
  • димензија на отворена 150/75/80