Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЕЛЕОНОРА

6.200,00 ден 5.799,00 ден

  • боја: црно шагре и бела сјајна
  • материјал : ламинирана иверка 18мм
  • димензија: 130/75/80