Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЕЛИНОР

8.200,00 ден 6.790,00 ден

  • боја: црна и даб крафт бел
  • Димензија: 80/192/33
  • Mатеријал: Ламинирана иверка 16мм
  • Не се монтира на зид
Category: