Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЕНЏОЈ

33.600,00 ден 27.790,00 ден

  • боја: дарк арамо и светло дрво
  • материјал : ламинирана иверка 16 мм
  • две фиоки под душек
  • Вклучен душек 90/200
  • димензија 304/210/94 ([/v/d)