Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЕСТЕЛА С

29.200,00 ден 24.800,00 ден

  • боја: сонома
  • материјал: ламинирана иверка 16 мм
  • легло: 165/70/204 (ш/в/д)
  • Вклучен душек 160/200
  • ноќно шкафче 2 броја 40/31/33 (ш/в/д)
  • гардеробер 120/180/52 (ш/в/д)
  • огледало на гардероберот.