Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АЛИКАНТЕ

22.300,00 ден 18.900,00 ден

  • Димензија:  134/195/36,5
  • Боја : бело и кафе
  • Матeријал : Ламинирана иверка 18мм
  • не се монтира на зид
Category: