Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ДАЛИ

20.500,00 ден 17.900,00 ден

  • Димензија: 85/196/85
  • Боја : БУКА
  • Матријал : Ламинирана иверка 18мм
  • не се монтира на зид
Category: