Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

РЕНЕ

24.800,00 ден 20.900,00 ден

  • Димензија: 90/181/36,5
  • Боја : сонома / даб-пастел
  • Матријал : Ламинирана иверка 18мм
  • не се монтира на зид
Category: