Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ИРМА

9.600,00 ден 8.600,00 ден

  • боја : венге / астра
  • материјал: иверка 16мм
  • димензија ш/в/д: 95/175/35см
  • не се монтира на зид
  • БЕСПЛАТНА МОНТАЖА И ДОСТАВА
Category: