Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

КЛАСИКО +

71.700,00 ден 59.890,00 ден

 • боја: антика и алјаска
 • материјал: ламинирана иверка 18 мм
 • легло: 168,5/92/211 (ш/в/д)
 • Вклучен душек 1600/2000мм
 • амортизери за подигање на душек
 • тапацирана табла со платно и декоративен профил
 • гардеробер: 180/210/60 (ш/в/д) 
 • тоалетна: 70/74,5/44 (ш/в/д)
 • огледало: 68/75/2,5 (ш/в/д)
 • меко затварање на вратите од гардероберот
 • ВКЛУЧЕН ДУШЕК РОСИ 160/200
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ

You may also like…