Одбравте да купите :
All4Home

Клуб маса 2во1

2.400,00 ден

  • боја: венге и астра
  • материјал: иверка 18мм; кант: 0,5мм
  • димензија ш/в/д:
  • голема маса – 80/55/45см
  • мала маса – 60/45/35см