Одбравте да купите :
All4Home

КОКО BABY

3.200,00 ден3.800,00 ден

Изработен од полиуретанска пена Skycell и кокос. Опшиен со комфортен текстил кој лесно се вади за перење со зип патент. Одличен избор перфектен за одмор на телото и комфорен сон.

  • еколошки
  • без федери
  • анатомски
  • антимикробичен
  • добро вентилиран
  • цврстина 4/6
  • дебелина 13 см
  • лесно се вади текстилната навлака
Clear
SKU: N/A Category: