Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

КОМБО

40.000,00 ден 30.560,00 ден

  • боја: сонома
  • материјал: ламинирана иверка 16 мм
  • легло: 165/77/204
  • Гардеробер 2 броја 39/185/50
  • Ноќни шкафчиња 2 броја 39/40/50
  • Огледала 39/145/2
  • Надградба на шкаф 78/49.2/50
  • Вклучен душек Роси 160/200
  • Бесплатна достава до домот !

You may also like…