Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АЛЈАСКА

44.900,00 ден 35.900,00 ден

  • Боја : Бела и Крафт табако
  • гардеробер 180/205/60
  • Легло 164/80/205
  • вклучени амортизери за подигање на душекот и остава под душек
  • ноќно шкафче 2 бр. 44/33/38
  • со вклучен ДУШЕК 160/200
  • Опција : тоалета 130/86/43 (доплата = 8.000,00 ден)
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА !

Available on backorder