Одбравте да купите :
All4Home

КРАФТ

16.590,00 ден

  • ш-2200мм/д-450мм/в-1800мм
  • тв комода: ш-1570мм/д-385мм/в-940мм
  • Ламинирана иверка со дебелина 18 мм
Category: