Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

КУБО 3

1.950,00 ден 1.699,00 ден

  • боја: сонома венге и астра
  • материјал: иверка 16мм, кант 0,5мм
  • димензија ш/в/д: 35/106/33 см
  • опција врата за кубо 31/32 цена 499,00 ден
  • боја на врата за кубо: сонома, венге, астра, црна или бела
  • опција текстилна кутија 31/31/31 цена 299,00 ден
Category: