Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

КУБО Б 6

3.190,00 ден 2.799,00 ден

  • материјал: иверка 16мм, кант 0,5мм
  • димензија ш/в/д: 101/106/33 см
  • опција врата за кубо бетон боја 31/32 цена 499,00 ден
  • опција текстилна кутија 31/31/31 цена 299,00 ден

 

Category: