Одбравте да купите :
All4Home

Кујна БЕНИ 200/200

22.200,00 ден27.480,00 ден

 • кабинет од иверка боја – венге
 • врати – благороден брест, бел даб или златен даб
 • материал: оплеменета иверка 16мм; кант: 0,45мм
 • термоплоча –мермер
 • шкаф 60 А – 60/68/30 см (ш/в/д)
 • шкаф 80 – 80/72/30 см (ш/в/д)
 • шкаф 61 за агол– 60/72/30 см (ш/в/д)
 • шкаф 30 – 30/72/30 см(ш/в/д)
 • шкаф 80 Р – 80/72/30 см (ш/в/д)
 • шкаф 60 – 60/72/30 см (ш/в/д)
 • шкаф 601 Ф – 60/85/60 см (ш/в/д)
 • шкаф 411 – 40/85/60 см (ш/в/д)
 • шкаф 1001 за агол– 100/85/60 см (ш/в/д)
 • шкаф 800 – 80/82/58 см (ш/в/д)
 • (во цената не се вклучени ел. уреди, садопери и додатоци)
Clear
SKU: N/A Category: