Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

Кујна ЛУКС 120

12.900,00 ден 9.990,00 ден

  • кабинет од ламинирана иверка боја – бела
  • врати – постформинг , боја : бела сјај , црвена сјај или сонома мат
  • шкаф 80 Р – 80/72/30 см (ш/в/д)
  • шкаф 40 – 40/72/30 см (ш/в/д)
  • шкаф 401 – 40/85/60 см (ш/в/д)
  • шкаф 800 – 80/82/58 см (ш/в/д)
  • (во цената не е вклучена термо плотната , ел. уреди, садопери и додатоци)
  • ИСПОРАКА НЕ МОНТИРАНО ВО ПАКЕТИ