Одбравте да купите :
All4Home

КУЈНА ЛУКС 230

22.960,00 ден28.700,00 ден

  • кујна ЛУКС 230 со вклучена работна термоплоча , термогрб и постформинг врати
  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати Лукс постформинг 18мм боја : сакраменто мат/сонома мат/сумела мат/кристал мат/црвено сјај/бело сјај.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.
  • долен ред шкафови: 411, 800, 802, 300Е
  • горен ред шкафови: 40, 80Р, 80, 30Е
  • термоплоча: 230 см
  • термогрб: 230 см
  • Во цената не се електричните уреди и садоперот
Clear
SKU: N/A Category: