Одбравте да купите :
All4Home

КУЈНА РЕТРО 160/200

27.700,00 ден34.640,00 ден

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати медијапан ретро 18мм боја : бела мат/крем мат/мока мат.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.
  • горни шкафови: 60, 40, 40
  • долни шкафови: 401, 602, 1001, 601Ф, 401
  • термоплоча: 200cm, 100cm
  • Во цената не се електричните уреди и садоперот
Clear
SKU: N/A Category: