Одбравте да купите :
All4Home

КУЈНА РЕТРО 230

28.990,00 ден36.990,00 ден

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати медијапан ретро 18мм боја : бела мат/крем мат/мока мат.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.
  • горни шкафови: 40, 60р, 80, 30е
  • долни шкафови: 411, 800, 802, 300е
  • термоплотна:230cm
  • термогрб: 230cm
  • Во цената не се електричните уреди и садоперот
Clear
SKU: N/A Category: