Одбравте да купите :
All4Home

КУЈНА РЕТРО 280

26.560,00 ден33.200,00 ден

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати медијапан ретро 18мм боја : бела мат/крем мат/мока мат.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.
  • горни шкафови: 80, 60
  • долни шкафови: 411, 401, 800, 602, 601Ф
  • термоплоча: 280cm
  • Во цената не се електричните уреди и садоперот
Clear
SKU: N/A Category: