Одбравте да купите :
All4Home

КУЈНА РЕТРО 300/260

73.400,00 ден91.700,00 ден

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати медијапан ретро 18мм боја : бела мат/крем мат/мока мат.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.
  • горни шкафови: 60Г, 20 без врата, 60Р, 40, 60А, 30, 61, 80
  • долни шкафови: 602, 201, 602, 411, 602, 1001, 401, 602Ф, 603К
  • термоплоча: 240cm, 140cm
  • термогрб: 300cm, 140cm
  • Во цената не се електричните уреди и садоперот
Clear
SKU: N/A Category: