Одбравте да купите :
All4Home

КУЈНА РЕТРО 320

32.800,00 ден41.200,00 ден

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати медијапан ретро 18мм боја : бела мат/крем мат/мока мат.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.
  • горни шкафови: 80г, 80г, 60г, 40
  • долни шкафови: 802, 800, 60с, 601Ф, 411
  • плотна:320cm
  • термогрб: 320cm
  • Во цената не се електричните уреди и садоперот
Clear
SKU: N/A Category: