Одбравте да купите :
All4Home

КУЈНА 3Д 280

38.240,00 ден47.800,00 ден

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати медијапан со висок сјај во три димензионална форма 18мм боја : бела перл/сива/бери.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.
  • горни шкафови: 30, 60А, 40, 80Г, 20 без врата, 50
  • долни шкафови: 301, 601Ф, 411, 800, 45С, 250,
  • термоплоча: 280cm
  • термогрб: 280cm
  • Во цената не се електричните уреди и садоперот
Clear
SKU: N/A Category: