Одбравте да купите :
All4Home

М 008 A

12.990,00 ден

  • боја: босфор/астра
  • материјал: ламинирана иверка 16мм
  • димензија ш/в/д: 124/75/226
  • со механизам за подигање на душек
  • за еднолицев душек 120/190