Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЛЕОНА

43.990,00 ден 35.990,00 ден

 • Материјал : кабинет – ламинирана иверка ;
  врати – постформинг медијапан
 • Боја : кабинет – бела/сонома/венге ;
  врати – бела/крем/сива/кристал/орев
 • Ногарки со можност на подесување на висината
 • Меко затварање на вратите
 • Метални рачки на вратите
 • Гардеробер троделен : 117/50/185 (ш/д/в)
 • Легло :  86/194/68 (ш/д/в)
 • ноќно шкафче 40/30.5/40 (ш/д/в)
 • Биро 4 : 89/50/75 (ш/д/в)
 • фиокара со 3 фиоки (контејнер) : 40/45/51 (ш/д/в)
 • Тоалета со 4 фиоки : 50/43/73 (ш/д/в)
 • огледало 50/2/68 (ш/д/в)
 • ВКЛУЧЕН ДУШЕК РОСИ 82/190
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ
 • Опција : Работно столче со потпора на лактите ( 3.590,00)

Description

 • Легло :  94/204/68 (ш/д/в) со душек 90/200 доплата 1.100 ден
 • Легло :  124/194/68 (ш/д/в) со душек 120/190 доплата 2.400 ден