Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЛЕОН

32.400,00 ден 26.990,00 ден

 • Материјал : кабинет – ламинирана иверка ;
  врати – постформинг медијапан
 • Боја : кабинет – бела/сонома/венге ;
  врати – бела/крем/сива/кристал/орев
 • Ногарки со можност на подесување на висината
 • Меко затварање на вратите
 • Метални рачки на вратите
 • Гардеробер дводелен: 78/50/185 (ш/д/в)
 • Легло :  86/194/68 (ш/д/в)
 • 2 броја библиотека Кубо 4 68/33/72  (ш/д/в)
 • библиотека Кубо 3 : 35/33/106 (ш/д/в)
 • фиокара со 3 фиоки (контејнер) : 40/45/51 (ш/д/в)
 • 6 вратнички за кубо 
 • ВКЛУЧЕН ДУШЕК РОСИ 82/190
 • ПОДАРОК ДВЕ ТЕКСТИЛНИ КУТИИ
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ

Description

 • Легло :  94/204/68 (ш/д/в) со душек 90/200 доплата 1.100 ден
 • Легло :  124/194/68 (ш/д/в) со душек 120/190 доплата 2.400 ден