Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЛОРИТА

50.200,00 ден 41.990,00 ден

  • боја: црно шагрен и бело сјај
  • материјал: ламинирана иверка
  • легло: 164/80/207 (ш/в/д)
  • остава под душек
  • амортизери за подигање на душекот
  • гардеробер 180/200/62 (ш/в/д)
  • две ноќни шкафчиња 40/40/30 (ш/в/д)
  • ВКЛУЧЕН ДУШЕК РОСИ 160/200
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ

You may also like…