Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

МАКС

68.200,00 ден 58.900,00 ден

  • боја: даб крафт бел 16мм и 3Д црна 18мм
  • материјал: ламинирана сјајна иверка
  • легло со ноќни шкафчиња: 240/76/204 (ш/в/д)
  • гардеробер 160/200/60 (ш/в/д)
  • тоалетна 70/73.5/43.5 (ш/в/д)
  • огледало: 115,5/63/2
  • Вклучен душек 160/200
  • Бесплатна достава и монтажа во домот !

You may also like…