Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

МАРИ

11.600,00 ден 10.599,00 ден

  • боја: венге, орев
  • материјал: 100% БУКА и плотна фурнирана
  • димензија: 100/75 
  • димензија на отворена 125/75