Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

МАША

24.300,00 ден 19.990,00 ден

  • Кабинет : Бела ламинирана иверка 16 мм
  • Врати : Бела , Крем , Сива , Орев медијапан 18 мм
  • Легло : 94/68/206 см со принт
  • Вклучен душек 90/200 см 
  • Гардеробер дводелен со прегради и оклагија 78/185/50 см
  • ноќно шкафче 40/30,5/40 см
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА