Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

МЕРКУР

34.200,00 ден 28.770,00 ден

  • боја: сонома/бела или босфор/астра
  • материјал : ламинирана иверка 16 мм
  • легло : 165/70/204
  • амортизери за подигње на душекот и остава под душек
  • ПОДАРОК ДУШЕК : 160/200
  • гардеробер двокрилен со лизгачки врати : 151/205/60
  • ноќни шкафчиња 2 броја : 42/42/33