Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

МИГЛЕНА

12.999,00 ден

  • боја: орев, венге или бука
  • материјал: 100% бука и фурнирана плотна
  • димензија: 140/75/90
  • димензија на отворена: 180/75/90