Одбравте да купите :
All4Home

МИРА Б

7.200,00 ден

  • боја: даб бронза
  • материјал: иверка 16мм
  • димензија ш/в/д: 95/190/35см
  • не се монтира на зид
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА
Category: