Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

МОНИКА С

29.900,00 ден 25.800,00 ден

  • Материјал : кабинет ламинирана иверка , врати медијапан 18 мм , АБС кант 1 мм
  • боја на кабинет : бела 
  • боја на вратите : бела, сива, орев, крем
  • лед осветлување над вратите
  • лизгачки врати со огледала на вратите
  • димензија : 200/68/220 (ш/д/в)
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА