Одбравте да купите :
All4Home

МОНИКА

16.900,00 ден25.700,00 ден

  • Боја: бело сјајно 
  • Материјал : ламинирана иверка 18 мм на кабинет и медијапан 18 мм на лице
  • Легло : 180/71/206 (ш/в/д)
  • Ноќно шкафче 2 бр со две фиоки . 50/44/35 (ш/в/д)
  • Подница за душек 160/200
  • Опција : амортизери за подигање на душекот и остава под душек
  • Опција : душек 160/200
  • Опција : латофлекс
Clear
SKU: N/A Category: