Одбравте да купите :
All4Home

МОНИКА

40.710,00 ден49.510,00 ден

 • Боја: бело сјајно 
 • Материјал : ламинирана иверка 18 мм и медијапан 18 мм
 • Легло : 180/71/206 (ш/в/д) 
  • со подница за душек 160/200
  • опција : душек Роси 160/200
  • опција : латофлекс 160/200
  • опција : амортизери и остава под душек
 • Ноќни шкафчиња 2 броја 50/51/35 (ш/в/д)
 • Гардеробер: 120/190/52 (ш/в/д) со меко затварање , медијапан врати и огледало 
 • Тоалета: 120/80/46 (ш/в/д)
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА !
Clear
SKU: N/A Category: