Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

М 001 Б

12.900,00 ден 9.900,00 ден

  • боја; сонома/бела
  • материјал: ламинирана иверка 16мм
  • димензија ш/в/д: 84/75/193
  • со механизам за подигање на душек
  • ВКЛУЧЕН ДУШЕК 82/190