Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

М 015 А

18.200,00 ден 14.399,00 ден

  • Димензија: ш/в/д; 171/205/60
  • Боја: босфор и астра
  • Материјал: квалитетна ламинирана иверка
  • врати на лизгање
  • избор на декорот на вратите 
  • Бесплатна достава !