Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

М 020 А + М 024 А

13.200,00 ден 11.898,00 ден

  • Димензија: ш/в/д: 131/195/50
  • Димензија на надградба: ш/в/д: 131/45/50
  • Боја: босфор и астра
  • Материјал: ламинирана иверка 16мм