Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

М 020 А

9.100,00 ден 8.699,00 ден

  • Димензија: ш/в/д;131/195/50
  • Боја: босфор и астра
  • Материјал: ламинирана иверка 16мм
  • ОПЦИЈА + НАДГРАДБА М 024 A (3.199,00 ден)