Одбравте да купите :
All4Home

М 2011

11.900,00 ден

  • боја: сонома , бела , венге 
  • материјал: ламинирана иверка 
  • димензии:ш/в/д: 121/59/192
  • со механизми за подигање на душек
  • вклучен душек 120/190
Category: