Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

МАСТЕР 3342

38.900,00 ден 29.990,00 ден

 • Материјал : ламинирана иверка
 • Боја : сонома / бела
 • Гардеробер троделен : 131/195/50 (ш/д/в) 
 • Легло : 84/75/193 (ш/д/в) 
 • механизам за подигање на душекот
 • остава под душек
 • библиотека Кубо 3 : 35/33/106 (ш/д/в) 
 • библиотека Кубо 4 : 68/33/72 (ш/д/в) 
 • врати за библиотека Кубо 5 броја
 • ноќно шкафче : 42/42/33 (ш/д/в) 
 • биро Дани : 110/59/75 
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ
 • Подарок : ДУШЕК РОСИ 82/190