Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

НЕКСТ

38.000,00 ден 31.200,00 ден

• боја: Даб форест и темен бетон
• меко затварање на вратите
• гардеробер двокрилен: 80/47/188
• легло: 95/207/89,5
• библиотека: 100/19/37,5
• тоалета: 60/40/104
• биро: 73/55/75
*Вклучен душек: 90/200