Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ОЉА

5.600,00 ден 4.999,00 ден

боја: кожа тимсах кафена

материал: ламинирана иверка 18mm и еко кожа

димензии: ш/в/д: 115/45/60 см.