Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ПИАНО БГ

16.900,00 ден 14.590,00 ден

  • боја : сонома/бела
  • материјал: ламинирана иверка 16мм
  • гардеробер 180/201/52,5 (ш/в/д)
  • две огледала на гардероберот