Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ПИАНО С

35.500,00 ден 23.400,00 ден

 • боја: сонома и бела
 • материјал : ламинирана иверка
 • легло 164/84/206 (ш/в/д)
 • вклучена подница 160/200
 • две ноќни шкафчиња 40/36/33,5 (ш/в/д)
 • гардеробер 180/201/52,5 (ш/в/д)
 • можност на избор на распоред во гардероберот (А,Б,Ц)
 • две огледала на гардероберот
 • ОПЦИЈА : амортизери за подигање на душек и остава под душек (доплата 1.600 ден)
 • ОПЦИЈА : душек 160/200 (доплата 8.000 ден)
 • ОПЦИЈА : тоалетна со фиоки 100/71/38,5 (ш/в/д) (цена 4.900 ден)
 • ОПЦИЈА : огледало за тоалета сонома или бело 68/50/2 (1.560 ден)
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА !

You may also like…