Одбравте да купите :
All4Home

ПИАНО

7.350,00 ден16.150,00 ден

  • боја: бела/црна , сонома/бело 
  • опција : избор на боја на леглото (доплата 1.000 ден)
  • материјал: квалитетна ламинирана иверка 16мм
  • легло 164/84/206 (ш/в/д)
  • подница за душек 160/200
  • опција : амортизери за подигање на душек со остава под душек
  • опција : латофлекс 160/200
  • опција : душек 160/200
  • Бесплатна достава !
Clear
SKU: N/A Category: